"Еврофутбол" сподели емоцията от най-голямото футболно събитие на Стария континент с 12 от своите участници – те присъстваха на вчерашната (16.06.2016 г.) среща между Германия и Полша, която завърши 0:0, на "Стад дьо Франс. 

Букмейкърската къща изпрати щастливците на екскурзия до Париж с осигурени две нощувки, самолетни билети и билети за двубоя от Евро 2016, които те спечелиха при участието си в една от кампаниите с допълнителни награди и печалби.

До късно снощи „репортерите“ на българския букмейкър изпращаха снимки и споделяха своите впечатления от невероятното преживяване. 

Ето част от тях:
"Не можем да кажем нищо друго, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ на „Еврофутбол“!“, споделиха Добромира Стоянова и Орлин Расимов, които използваха пътуването си до града на любовта, за да преживеят и едни от най-романтичните си моменти.

"Атмосферата на стадиона беше уникална, изкарахме страхотно – това ще бъде наш спомен за цял живот", разказваха Светозар и Стойко Кръстеви, двамата братя от Пловдив, които бяха посочили предварително Германия за свой фаворит в срещата.

източник: Еврофутбол

"Благодаря на „Еврофутбол“ за емоцията, която ни подари – за пръв път стъпваме на мач от такъв ранг, на такъв спортен форум и сме много щастливи. Радостен съм, че ми дадохте шанса да съпреживея всичко с моя баща, който също е страхотен фен на европейския футбол – и двамата сме много доволни от това пътуване. Агитките бяха невероятни, по мое мнение поляците бяха повече, но и двата „лагера“ бяха много колоритни. Жалко, че не видяхме голове, защото съм убеден, че стадионът щеше да „изригне“! Пожелавам на всички участници на „Еврофутбол“ нашият късмет!“, развълнувано разказваше Павел Вълчинов – първият, който спечели голямата награда, билети за срещата и екскурзия в Париж.
 

Павел Вълчинов

източник: Еврофутбол

Днес, 17.06.2016 г., в 14 ч. екип на букмейкърската къща ще посрещне щастливците на летище София. Пожелаваме на всички фенове на Цар Футбол такъв късмет и успех!