„Очаквам позволението на Клаудия”. Това бяха първите думи на Росио Олива от нейната кола, след като става ясно, че първата жена на великия Диего Армандо Марадона не е допуснала настоящата му приятелка да премине при близките на №10, който почина на 60-годишна възраст на 25-и ноември.

Часът е бил 4:22 местно време, когато Олива пристига в Каса Росада, за да си вземе „сбогом” с Диего. Въпреки това, тя не бива допусната, след като и е било казано да се върне в 7 сутринта, когато е започнала официалната церемония за сбогуване. „Казаха ми да дойда сутринта, когато започнат да идват хората. Обяснено ми беше, че Клаудия не иска да съм там и да нямам нищо общо”, каза тя пред Todo Noticias.

Запитана за липсата и от тази на близки и приятели, тя отговори: „Нямам идея, не знам. Искам да се сбогувам. Всеки отиде, освен мен”.

Gulliver/GettyImages
93 снимки

Преди да се върне в нейния автомобил, в който компания и правеше майка и, Росио каза: „Боли ме, че не ме пуснаха. Знам, че и Диего го боли. Аз бях неговата последна жена и всеки трябва да го разбере. Аз съм единствената жена, която Диего иска да види, но те ще платят на всички дяволи”, коментира още Клаудия.

26 снимки