Последните години на Марадона са били трудни не само заради здравословните му проблеми, но и заради финансови затруднения, стана ясно от изказване на близък до него журналист. "Марадона не е имал почти нищо в банковата си сметка. Той е починал беден", увери Луис Вентура пред „Гадзета дело спорт“. Информацията е предадена от Дарик Нюз. 

24 снимки

„Откраднаха му почти всичко, той раздаде останалото", каза Вентура, обяснявайки, че Диего е преживявал със заплатата си като треньор на Химнасия и Есгрима, последния клуб, в който беше треньор.

Според „Гадзета дело спорт“ заплатата му в Химнасия е била равностойна на около милион евро годишно, макар че тази сума никога не е била потвърдена или опровергана официално.

Диего започна в Химнасия и Есгрима през септември 2019 г., той остана на поста до началото на този месец, когато трябваше да се подложи на операция за субдурален хематом на главата.
 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.