Пълен абсурд: Загряваща резерва изкара дузпа...

В наистина абсурдна ситуация се забърка резервата на втория отбор на Спортинг Лисабон Будаг Насиров.

По време на мач срещу Академика Коимбра от Сегунда лига, Насиров загряваше край аутлинията, малко преди да измине час игра.

Спортинг водеше с 1:0, когато азербайджанецът спря с крак центриране на Академика, на аутлинията, после хвана топката в ръка, в наказателното поле, явно с мисълта, че ще има сигнал за аут на рефера.

Нищо подобно, арбитърът посочи точката на дузпата, която Руи Мигел реализира, а след това гостите направиха пълен обрат.

Насиров си изпроси и жълт картон...

Според правилника, всеки външен човек - официално лице, резерва или изгонен футболист - който попречи на играта по някакъв начин, бива наказан с пряк свободен удар или дузпа, в зависимост от мястото на ситуацията.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Други