Кристиано Роналдо е полудял, след като Лионел Меси спечели световната титла в Катар. Това е разкрила неговата половинка в риалити сериала на Netflix за нея "Аз съм Джорджина", чийто втори сезон ще дебютира през март. В новите епизоди тя разказва как е реагирал любимият й след финала на Световното първенство и победата на Аржентина и Лео Меси. Думите на Джорджина са цитирани от полския сайт pomponik.pl, позовавйки се на испанския AS.
 
“Просто измъкна плейстейшъна от ръцете на Кристиано-джуниър, седна и до сутринта игра срещу Аржентина с Португалия. Спечели всички мачове с пет и повече гола разлика”, разкрила Джорджина.
 
Наистина ударът по Кристиано бе огромен, след като най-големият му съперник взе световната титла, а Португалия се прибра по-рано у дома. Той дори не се качи на самолета за Лисабон, а остана на почивка в Доха с част от съотборниците си.
 
Мнозина ще останат изненадани от решението на Джорджина да разкрие толкова интимна и  компрометираща информация за Кристиано. Със сигурност ще има хора, които ще приемат нощното му заиграване на Playstation като доказателство, че вече е футболист "от другата страна на терена".