Бившият служител в погребална агенция Клаудио Фернандес (с розовата риза на видеото по-долу) проговори за момента, в който се превърна в един от най-мразените хора на земята. Той беше един от тримата, снимали се с трупа на легендата Диего Марадона, след което загуби работата си и продължава да получава заплахи за убийство.

Getty Images/Gulliver
58 снимки

Фернандес обяви случилото се за грешка и се извини на семейството на Марадона.

„Моля всички за прошка. Не съм от хората, които правят такива неща. Всичко стана случайно. Приготвяхме се да вземем ковчега, когато някои извади телефон. Синът ми, като всяко дете на 18 години вдигна палец, а аз погледнах. Не съм искал да правя снимка, нито да я разпространявам. Знам, че много хора са обидени и приемат станалото по грешен начин. Сега не спирам да получавам заплахи. Различни, че ще убият мен и семейството ми, че ще разбият колата ми. Тези хора ме познават, аз съм от квартала и знаят всичко за мен", каза Фернандес пред местното „Radio 10“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.