Бившата приятелка на Емилиано Сала Беренис Шкаир написа разтърсващо послание към футболиста, който изчезна безследно и вече втори ден не може да бъде открит.

Френският модел Шкаир използва социалните мрежи, за да напише сърцераздирателно послание към любимия си.

Емилиано Сала - играчът с инстинкт, който обичаше да чете

„Разследвайте, не спирахте да го търсите, моля ви! Не мога да повярвам за тази катастрофа, не мога да повярвам, че спират търсенето заради лошо време. Не мога да повярвам, че спират търсенето до утре, губят време и не правят нищо… чувствам се безсилна”, написа тя.

„Не мога да спра да мисля за теб, че си здрав и на сигурно място. Имат ли мечтите дата за годност? Животът може да се промени за една секунда. Ние сме просто прах в тази вселена. В свят, в който се случват толкова много несправедливости, нещото, за което най-много съжалявам е, че не ти казах всичко, което чувства сърцето ми.”

Изчезналият фубтолист пратил стряскащо съобщение на баща си

„Не знам какво да кажа, може би това е нещо, което вече ще науча. Тези, които ме познават знаят как блестят очите ми, когато говоря за теб. Бях щастливка, че те срещнах. Всичко се променя, но защо се случват тези неща? Защо тези неща трябва да се случват на прекрасен, борещ се човек пълен с амбиции, който работи здраво, добър човек и отдаден на своята работа и семейство? Защо мечтите не се сбъдват? Защо”, написа още тя.