Скандалната футболна половинка Уанда Нара пак се забърка в скандал. В този случай обаче не тя е инициаторът, както повечето пъти, а нейната "колежка" Натали Вебер. Жената на футболиста на Бока Хуниорс Мауро Сарате, която също се изявява като модел и тв водеща, нападна жестоко сексбомбата. 

Тя я обвини, че прекалява с фотошопа на снимките, които качва в социалните мрежи. Според Натали резултатът е крайно неестествен. Това си личало най-вече по отношение на краката на съпругата на нападателя на ПСЖ Мауро Икарди.
"Уанда трябва да каже на жените на съиграчите на мъжа й да не я снимат. Защото, когато го правят и качат необработените кадри, тя изглежда три пъти по-пълна от това, което показва в мрежата. Това е крайно отрицателно, защо се изкарва по-слаба? Защо не се приема такава, каквато е, и иска да продаде изображение, което не я представя реално? Грешно е.", написа Вебер.

Instagram.com
73 снимки

Все пак Натали намери и малко снизхождение към Нара. 

"Прегръщам Уанда заради отговора, който тя даде на съобщението, което й оставиха в инстаграм, напомняйки й как започна кариерата си", обяви жената на Сарате.

Нара стана известна с участието си в няколко филма за възрастни. Преди няколко дни тя бе нападната в Инстаграм, че много си е повярвала и е забравила как стана известна.

Още снимки на Уанда и Натали можете да видите в нашите ГАЛЕРИИ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

Публикация, споделена от Natalie Weber ♥ (@nannitaweber) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunny days

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Donde son tus vacaciones soñadas? 🏝 . @olbiabsas Contame 👇🏼

Публикация, споделена от Natalie Weber ♥ (@nannitaweber) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soñándo vacaciones desde la piscina de mi casa .. ustedes ?

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi) на