Диего Марадона, който е треньор на Ал Васл, отрече слуховете, че ще опита да привлече ветерана Раул от Шалке, а на шега допълни, че предпочита Лео Меси, Серхио Агуеро и Шави.

Марадона заяви ясно, че иска сериозни промени в своя клуб, който в момента е на шесто място в първенството на Саудитска Арабия.

„Колкото до Раул, няма истина в тези истории. Чуждестранните играчи, които искаме са Меси, Агуеро и Шави, а ако вземем тези, съм сигурен, че можем да намерим азиатски играч да се присъедини към тях.“

Очаква се Марадона да освободи Едсон Пъч и Ричард Порта, за да освободи място в отбора за чужденци, но разкри, че работи със свит бюджет и отхвърли възможността да привлече големи имена в отбора си.

„Който и да дойде, ще зависи от цената. Цената е огромен фактор, когато изчисляваме нашите цели. Играчи като Дрогба не попадат в това число“, обясни легендарният футболист.

„Имаме бюджет и трябва да намерим по-добър начин да се справяме с този бюджет, така че да бъдем по-конкурентносособен“, допълни Марадона.