Майката на футболиста на Ривър Плейт – Хуан Кинтеро – Лина Мария Паниагуа – избухна спрямо всички критици в защита на сина си. След като изигра съществена роля за успеха на Ривър над Бока Хуниорс във финала за Копа Либертадорес, Лина направи кратко изявление пред ESPN, където се обърна индиректно към всички критици на детето ѝ и им каза, че именно „проваленият“ Кинтеро е донесъл успеха на Ривър.

Припомняме, че победителят в 105-ото издание на Копа Либертадорес бе решен след продължения, тъй като в редовното време двубоят вървеше 1:1, а резултатът от първия мач бе 2:2. Именно Кинтеро се разписа за 2:1, а в крайна сметка Ривър взе четвърти трофей в надпреварата.

„Тази седмица говорихме кога ще пътуваме и му казах на Хуан, че не искам да знам нищо, а само искам да покаже кой е. Той го направи и затвори устите на всички, които не вярваха в него“, каза Лина.

„Искам да кажа пред камерите на всички, които казваха, че синът ми е провален и приключил. Проваленият и приключилият донесе успеха на Ривър“, добави емоционално Лина.

Още новини: 

Желан от Реал, изкушаван от Китай и станал герой с Ривър

Играчите на Юве се загубили на "Бернабеу"

Чиста емоция: Финалът Ривър - Бока през детските очи 

Меси на "Бернабеу" за Суперфинала