Световната футболна централа ФИФА вече започна продажбата на пакетни билети за финала на Мондиал 2022, който ще се проведе в Катар. Организаторите дадоха повече подробности относно специалните пропуски, които обаче буквално стряскат с цената си – 42 270 паунда (бел. ред. – около 95 000 лева).

Феновете, които кандидатстват за билет за финалния сблъсък, който ще се проведе на стадион „Лусаил” следващата година, трябва задължително да закупят пакет от минимум два билета.

Още по темата:

Черна статистика! Над 6500 са загинали в Катар по подготовката на Мондиал 2022

Gulliver/GettyImages
91 снимки

За огромната цена, освен да гледат мача в изискан лукс, щастливците закупили билети ще могат да се насладят на четиристепенно меню, безалкохолни напитки, коктейли, моктейли, алкохолни напитки, шампанско и бира. Те ще могат да се възползват от всичко това обаче само преди мача, на почивката и след последния съдийски сигнал.  

Платилите колосалната сума, ще имат правото да кандидатстват и за билети на полуфиналите, както и за „малкия” финал за третото място.

От ФИФА предупреждават феновете, че работят с един единствен партньор за разпространението на пакетни билети и това е компанията MATCH Hospitality.