Помните ли шведа Томас Бролин? Бившият национал на скандинавската страна, който спря с футбола само на 28 години.

В момента на 48, бившият нападател, реши да се оттегли от спорта твърде рано, за да започне собствен бизнес, който в момента процъфтява.

Някога смятан за изключителна надежда, Бролин не успя да разгърне целия си потенциал, който мнозина смятаха, че има. Стигна се до там, шведът да бъде определен за най-лошият трансфер на английския Лийдс Юнайтед.

Бролин записа най-добрите си години в италианския Парма в периода 1990 – 1995,  а през 1994 година отбеляза и най-доброто си постижение с Швеция – трето място на световните финали в САЩ, където в спор за бронза, „тре кронур“ победи България.

Четири години по-късно Бролин взе решение да прекрати кариерата си и да инвестира средства в създаването на компания за прахосмукачки. За период от 20 години до днес, компанията на бившия футболист се превърна в една от най-разпознаваемите в Швеция, продавайки повече от 130 000 бройки на година.

Вижте в нашата галерия снимки от ежедневието на на Томас Бролин, който видимо не се притеснява от качването на килограми.

www.instagram.com/tomasbrolin11
13 снимки