Нападателят на Ювентус и аржентинския национален отбор Карлос Тевес се застъпи своя капитан Лионел Меси преди първия мач на „гаучосите“ на Копа Америка.

Аржентина се изправя срещу Парагвай от 0,30 часа тази нощ в първи двубой от група В, а очакванията към Меси и компания са високи след финала на Мондиал 2014. По принцип феновете в родината на Бълхата имат малко по-особен поглед върху нещата, като сравняват игрите му в Барселона с тези за националния тим. От друга страна Тевес се радва на значителна популярност в родината си и очевидно реши да използва влиянието, с което разполага.

„Вярвам, че хората, които обожават Меси, го правят, защото той е аржентинец и е най-добрият в света. Тези, които не харесват меси, не разбират нищо от футбол, не знаят нищо за живота. Аз самият не знам какво не е наред с главите им“, коментира Ел Апаче.

„Меси си е все същият. Това, което се е променило, е, че сега тежи с два или три килограма по-малко. Той има повече желание, идва с друга нагласа и това променя всичко. Вярвам, че сега е най-силният период в кариерата му“, допълни Тевес.