Звездата на Ейре Роби Кийн заяви, че Бербатов е фантастичен футболист и е основната заплаха за съотборниците му в отбрана.

„През 90-те минути ще забравим за приятелството. И двамата искаме да спечелим мача и ще дадем най-доброто от себе си. Бербатов е фантастичен играч и ще бъде една от основните опасности за нашия тим. Определено срещата няма да е лесна. Той е фантастичен играч и съжалявам, че пропусна двубоя в Дъблин”, разкри нападателят на Ейре.

„Винаги е трудно, когато играеш срещу толкова класен играч. Докато играехме заедно се разбирахме чудесно. Ако искаме да се класираме трябва да играем като едно цяло”, добави звездата на Ейре.

„Единственият начин да изпратим у дома нашите привърженици доволни е да победим и вярвам, че ще го направим. Сейнт Леджър се е развил много. Кейлъб Фолан е изключителен играч с хубав удар и може да допринесе за успеха на отбора. Надявам се и в бъдеще да играя с него”, каза още Роби.

„Показали сме, че може да печелим, независимо кои футболисти играят. Силата ни е в индивидуалността, но също така сме балансиран отбор и може да победим всеки един отбор”, завърши Роби Кийн.