Уулвърхемптън се нуждае от нови попълнения и по-голяма дълбочина на състава, заяви треньорът на тима Нуно Еспирито Санто. За целта "вълците" ще бъдат сред най-активите на трансферния пазар това лято.
 
Във вторник вечер Уулвс приключи сезон 2019/20 със загуба 0:1 от Севиля в четвъртфиналите на Лига Европа. Кампанията за  "вълците" започна още в средата на юли миналата година в квалификациите на турнира и продължи 383 дни, в които бяха изиграни 59 мача във всички турнири.
 
"Нашият състав е съвсем малък и ние трябва да сме наистина горди от постигнатото. Но сега трябва да вземем добри решения и да не повтаряме грешки от миналото. Нуждаем се от още играчи, за да може да се конкурираме с най-добрите клубове в Англия и Европа", коментира португалският специалист.
 
В хода на целия сезон във Висшата лига Уулвърхямптън използва едва 21 играчи - по-малко от всеки друг отбор, а цели осем футболисти взеха участие в поне 50 мача.
 
"Предстои ни съвсем кратка почивка, защото не можем да си позволим да спрем. Трябва да се подготвим добре и да починем", каза още Еспирито Санто.
 
Въпреки че завърши на седмо място във Висшата лига, Уулвърхемптън няма да играе в Лига Европа през следващия сезон. Причината е, че Арсенал, който остана зад тях в класирането, спечели купата на Англия.