Психическата устойчивост спечели мача за Ливърпул срещу Кристъл Палас, заяви голмайсторът на мърсисайдците Мохамед Салах. Лидерите в класирането на английското първенство изоставаха с един гол на полувремето на "Анфилд", но през втората част направиха пълен обрат и спечелиха с 4:3 срещу отбора, който преди по-малко от месец надви Манчестър Сити като гост.

Защо Салах не вкарва повече? Клоп бил виновният 

"В съблекалнята си казахме, че трябва да бъдем устойчиви психически, защото денят е просто такъв. За нас е изключително важно да се държим по този начин, когато сме в затруднение. Направихме именно това, мениджърът ни даде нужната информация за второто полувреме, заиграхме добре и си заслужихме победата", каза Салах.

"Очаквахме да бъде толкова трудно. Палас играха много добре през целия мач, стояха близо до наказателното си поле и за нас беше трудно да ги преодолеем. В крайна сметка обаче единственото важно нещо е победата и тя е за нас. Да, получихме три гола и това е странно за нас, но трябва да го приемем. Такива неща се случват във футбола", добави той.

Юрген Клоп добави: "Не бива да се изненадвате от характера на тези футболисти. Именно този характер, работната етика и още няколко детайла ни спечелиха мача. Момчетата са готови за битка във всеки мач. Не го показваме за първи път, но си остава нещо специално"./БТА