Мениджърът на Челси Маурицио Сари разкри, че би искал „сините“ да привлекат един нов играч през януарския трансферен прозорец, за да могат да са конкурентни на лидера в класирането Манчестър Сити.

Тази вечер от 19:30 часа българско време лондончани приемат „гражданите“ на „Стамфорд Бридж“, като при загуба ще се озоват на 13 точки зад първото място. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

„Най-важното е да работим и да ставаме по-добри. Трябва да вникнем в нашия стил на игра. Трябва да променим мисленето си – не защото старото ни мислене е било грешно, а защото не отговаря на новия ни стил на игра. След като направим всичко това, може би имаме нужда и от един нов играч. Но човек не може да си мисли, че просто може да купи 11 нови играчи и няма да има проблеми. Важното е да се изгради нов начин на мислене и нов стил на игра. Трябва да достигнем до 95 процента от потенциала си. След това можем да допълним останалите пет процента с един нов играч“, коментира Сари преди днешната среща. /БГНЕС