Първото попадение на Джеси Лингард във Висшата лига дойде в последния кръг от сезона при победата с 2:0 срещу Лестър. По ирония на съдбата попадението в 98-та минута на срещата е струвало 700 паунда на любител на залозите. 

Лингард до момента през кампанията не беше регистрирал нито попадение, нито асистенция в английския елит, като преди началото на кампанията е бил регистриран залог за 700 паунда, според който англичанинът няма да направи асистенция или да отбележи през целия сезон. 

Планът на човека, заложил сумата от 10 паунда при коефициент 70 обаче се объркал буквално с последното изритване на топката на Лингард за кампанията. След грешка на стража на "лисиците" Каспър Шмайхел Лингард успя да откраде кълбото и да вкара на опразнената врата, за да осигур мястото в топ 4 на своя тим и да вгорчи навярно вечерта на този случаен любител на хазартните изживявания. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.