Преливащият от щастие Конте: Момчета, радвайте се!

Емоционален човек като Антонио Конте нормално нямаше как да скрие радостта си след спечелването на титлата с Челси в първия си сезон във Висшата лига. Той поздрави играчите си за успеха им и ги призова да празнуват. 

"Благодаря ви! Това е страхотно постижение за момчетата ми! Искам да им благодаря за отдадеността и неуморната работа. Показаха страхотно поведение и след тази победа трябва да са щастливи. Ходете да празнувате!"

"Педро и Азар бяха изморени в този мач и имах нужда от промени. Миши обаче даде тази енергия, от която имахме нужда и това се отплати. Страхотна е емоцията от това, да спечеля първата си титла в Англия. Много беше трудно за мен да направя промяната, но успяхме", сподели Конте. 

Той коментира и най-широко дискутираното му решение да промени схемата на отбора и да заложи на трима в отбрана. Според него точно това му се е отплатило и титлата не е плод на късмет. 

"Това решение промени целия ни сезон. Трябваше да го направя и то се отплати. Няма как да бъде плод на късмет нашата титла, просто свършихме работата си. Страхотен сезон, сега трябва да го гарнираме и с Купата на Англия."

"Показвам страстта си във всеки мач и това си личи. Аз играя двубоя с моите момчета. В настоящето, в миналото, аз винаги съм с моите момчета и в хубави, и в лоши моменти. Спечелихме тази титла заедно", завърши щастливият Конте. 

Свързани материали

  • Асовете на Челси: Заслужихме трофея с шампионски манталитет Асовете на Челси: Заслужихме трофея с шампионски манталитет
  • Най-недооцененият възвиси Челси и Конте до короната! Най-недооцененият възвиси Челси и Конте до короната!
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Челси Англия Антонио Конте Премиършип

Англия