Капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, даде любопитно обяснение за провала на старта на новия сезон във Висшата лига и загубата с 1:2 от Брайтън у дома.

"Влязохме в мача позитивно, имахме добра предсезонна подготовка. Това беше възможно най-лошият старт - да изоставаме с 0:2 на почивката на "Олд Трафорд". 

Започнахме мача добре и имахме контрол. След това получихме първия гол и това беше голям удар за всички наши футболисти. Трябва да погледнем това и да не позволяваме първият гол да ни се отразява толкова много. Трябва да сме по-добри с топката. Ние им давахме възможност да ни атакуват и беше кошмарно да изоставаме с два гола. През второто полувреме видяхме някои добри неща, но като цяло не беше достатъчно.

Страхотно е да имаме Лисандро Мартинес, има конкуренция за местата в центъра на защитата. Не сме играли много заедно и това първо полувреме не бяхме на една вълна. Партньорство в центъра на защитата се гради с времето, ще ставаме много по-добри, ще запазваме сухи мрежи", заяви Магуайър.