До 15 юни може да се включите в официалния фен клуб на Арсенал у нас

Публикувана в 12:16 на 15 май 2017 573 0

От днес до 15.06.2017 всички желаещи да се присъединят към най-голeмия организиран фен клуб на чуждестранен отбор в България (ASCB) ще имат възможността да го направят на http://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/

Крайният срок важи и за всички, които желаят да подновят членството си.

„За разлика от любимия ни клуб ни можем ние  да се похвалим с много успешен сезон“, заявиха от ръководството на ASCB. 

„Безупречната организация по време на гостуването на Лудогорец в София, представянето на книгата „Арсен Венгер“ на Джон Крос, участвахме в няколко благородни начиния, сред които- благотворителният търг на Дарик радио, спортният празник заедно с Отбора на сърцето на Лео Бианки и приятелите ни от фен клуба на Нюкасъл в полза на децата от аутистичния спектър. А в  края на юни преди тържествата по случай 14-тия ни рожден ден, които ще се състоят в Габрово, ще проведем за втора поредна година кампанията по безвъзмездно кръводаряване „Be a gooner, be a giver” . Надяваме се след края на кампания да сме първият фен клуб на чуждестранен отбор в България с над 600 членове", коментираха от организацията.

Размерът на членския внос остава 30 лв за пълнолетни и 15 лв. за непълнолетни, като има и допълнителни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всички нови членове, както и подновилите членство ще получат персонализирана членска карта заедно с подарък (който обещава да бъде много интригуващ), възможността да кандидатства за билети за домакинствата на Арсенал в Лондон и гостуванията им в Европа, както  и да участва в многобройните инициативи, които организира ASCB. 

Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен.

Коментирай

фенове Арсенал
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • CSKAforever1948 CSKAforever1948
  Добър ден ! Защо не се изписват този сезон имената на играчите на гърбовете им в повечето отбори?
  Според мен изцяло е въпрос на дизайн!
 • tornadooo tornadooo
  Здравейте, искам да попитам на какъв принцип се трият коментари в сайта ГОНГ.БГ Виждам коментари които съдържат обиди, но не се премахват, а коментар който по някакъв начин противоречи на вашето мнение се трие, макар културно написан.
  Здравейте,
  моля дайте ми поне два, хайде защото един може и да е случайно, примера за изтрити коментари, културно написани, с каквото и да е мнение?
  Не обичам да се говори и пише наизуст..
  Колкото до съдържащите обиди коментари - да, те се трият незабавно, но трудно могат да бъдат обхванати всички. Има пропуски, които вие забелязвате и вадите извод.
Виж всички