Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед в България организира поредното си посещение на любимия "Олд Трафорд". Поводът този път беше срещата на „червените дяволи“ с Кристъл Палас. На 23-ти ноември група от 38 запалени фенове, сред които мъже, жени и деца, се отправи към град Манчестър, за да подкрепи своя тим.

По време на престоя си, българската фенгрупа се срещна с легендата Лий Мартин, който преди седмици гостува в България, по повод Националния събор на феновете на Манчестър Юнайтед. В деня след футболната среща, феновете се разходиха и до град Ливърпул, за да разгледат стадионите на отборите Евертън и Ливърпул.

Въпреки разочароващия резултат на срещата (0:0), феновете останаха доволни от новите си запознанства и впечатления при посещението си и се обединиха още повече около общата си кауза – вярата в това, че ще дойдат по-добри времена за любимия отбор. 

Историята от мачовете между Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас във Висшата лига помни общо 18 мача. В тях Юнайтед е с 15 победи, докато други 3 мача са завършили наравно. Манчестър Юнайтед е с пълен актив от 9 победи в 9 мача на своя територия, срещу този съперник, в ерата на Премиър Лийг.

Следващото пътуване на българския фен клуб ще бъде на 04.12.2018 г., когато 40 души ще гледат мача Манчестър Юнайтед – Арсенал.