Юрген Клоп призна, че най-вероятно Ливърпул няма да привлича нови футболисти през януари. Това обаче може да се промени при евентуални кадрови проблеми.

Босът на мърсисайдци сподели в петък, че е бил сигурен, че няма да бъде активен на трансферния пазар, но след това защитниците Джо Гомес и Жоел Матип са се контузили.

Двамата не би трябвало да отсъстват дълго, но подобни травми акцентират нуждата от широчина в състава и карат германеца все пак да се замисли върху възможността.

"Ако ме бяхте попитали преди две седмици, дали ще направим нещо на трансферния пазар, щях да кажа вероятно не. Но сега имаме двама централни защитници отсъстващи. Ще направим ли нещо? Най-вероятно не, защото не са аут за дълго", каза Клопо.

Той не изключва и вариантът Хари Уилсън да бъде привикан по спешност от своя наем в Дарби Каунти, където се представя прекрасно и има 8 гола в Чемпиъншип.

"Ако нещо се случи в предни позиции, защо да казвам днес, че на 100% няма да го направим? Дарби прие това, когато подписа договора, трябва да изчакат до последния момент преди да решим. Ще го вземем само ако се нуждаем от него."