Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз остана много доволен от показаното от неговите играчи срещу Хамбургер, въпреки че английският тим не успя да се класира за полуфиналите в турнира за Купата на УЕФА.

В четвъртък вечер „гражданите” победиха с 2:1 на своя земя немския клуб. Преди седмица обаче „небесносините” загубиха в Германия с 1:3.

„Вечерта бе от изключително значение за всички в нашия клуб по очевидни причини. Трябваше да покажем на света какво представлява нашият отбор и мисля, че успяхме да постигнем целта си с представянето си”, заяви наставникът на Валери Божинов и Мартин Петров.

„Много важно бе да излезем на терена и да покажем на хората, че се развиваме, че притежаваме големи възможности. Когато започнем да показваме постоянство в играта си, тогава ще се превърнем в изключително труден съперник за преодоляване”, продължи уелският спец.

„Започнахме мача по най-лошия начин, но не позволихме на това да ни стресне. Вдигнахме глави и успяхме да изравним много бързо. Всички в отбора чувстваха, че са много близо да реализират нещо изключително специално. За много малко не успяхме да постигнем целта си”, завърши мениджърът на Манчестър Сити.