Нападателят Фрейзър Кембъл, който в един момент дори стигна до английския национален отбор, отново е футболист на Хъл Сити, след като прекара много успешен период под наем при "тигрите" през сезон 2007-2008.

Кембъл е юноша на Манчестър Юнайтед, но въпреки очакванията така и не успя да се пребори за място при "червените дяволи" и често бе отдаван под наем докато бе играч на гранда.

Един от тези периоди под наем бе през сезон 2008-2009 в Тотнъм, а то бе част от сделката по преминаването на Димитър Бербатов от "шпорите" в Юнайтед.

Спомен за Бербатов проваля трансфер на английски национал

В едно от първите си интервюта като футболист на Хъл Кембъл разкри любопитни детайли как на два пъти се е разминавал с трансфер в Хъл, а освен това се върна на 2008 година и сподели, че на практика сделката за Бербатов е провалила уговорено негово преминаване в Уигън.

"Първият път, в който отидох под наем в Тотнъм (август 2008), бях със Стив Брус, който бе мениджър на Уигън по това време", обяснява Кембъл.

"Беше уговорено да отида там под наем и тогава получих обаждане от (Сър Алекс) Фъргюсън, че сделката за Бербатов няма да се осъществи, ако не отида в Тотнъм."

"Той ми даде избор, но всъщност не ми даде, ако това има смисъл. Не беше приятно, защото бях със Стив. Наистина трябваше да отида в Спърс."

"След този момент си помислих, че ако това се случи отново, ако някой се появи, след като съм се уговорил нещо, ще бъда честен с първия", допълни нападателят.

Бербатов поддържа форма с йога