Една камара квалификации се изнизаха. За някои - интересни и пълни с положителни емоции, за нас - отвратителни и тъжни. Ценителите на клубните футболни битки могат да си отдъхнат. Време е за шоу...

Този уикенд ни предлага - футбол, футбол и пак футбол.

В Англия си чакат ливърпулското дерби. Евертън и Ливърпул ще оцветят съботния обяд. Отборите от града на Бийтълс гарантират висок градус на напрежението.

Този кръг във Висшата лига противопоставя отборите от Манчестър срещу тези от Бирмингам. Сити приема Бирмингам, далеч по-надървено ще е на Вила и Юнайтед. Напоследък Англия гарантира голове. Клубните тимове предлагат зрелище.

Шотландия няма да я коментираме дълго - Рейнджърс срещу Селтик. Мач на кило, кръв и поне метър кожа. Дано феновете са трезви след загубата в Грузия. Това не е мач, а лудница.

Примера или просто екстра-футбол. Реал и Барса ще трябва да си дадат зор срещу Еспаньол и Виляреал. На всичкото отгоре колосите няма да ползват бразилските си асове. Когато грандовете на Испания гостуват на сериозни съперници, атракцията е неизбежна.

Както Бундестимът, така и Бундеслигата става все по-интересна. Този кръг си струва да се концентрираме върху Хамбургер и Щутгарт. Не бива да се изпуска и гостуването на Байерн в Бохум. „Баварците” доставят кеф с нападателната си визия.

Рома - Наполи е едно добро предложение, което идва от Апенините. И друг път сме отбелязвали, че Калчото е за ценители. Такива не липсват, това е сигурно.

Локални битки, драми, борба за точки и още нещо. Е, сега няма да е нужно, да стискаш палци, на някой, който не ти харесва, но е от твоята страна. Клубният футбол е искрен и ни липсваше.

Гарантирано е и силното българско присъствие в Европа. Нашите национали добре си починаха, сега ще се напънат, защото са си такива. Парата прави борбата!