Възрастният мъж, който бе нападнат в ирландски пъб от Конър Макгрегър, наруши мълчанието си и проговори пред ирландския „Сън”. Преди седмица в интернет бе разпространено видео, на което Макгрегър удря мъж в ирландски пъб. Причина за инцидента е бил отказът на мъжа да опита уискито, което боецът рекламира.

„Мога да поема един удар. Беше болезнено за около една седмица. Не ме е убил или нещо такова, но не харесвам този човек. Смятам, че има лоша репутация. Той е като побойник. Просто има пари”, заяви 50-годишният мъж.

Приятел на нападнатия разкри подробности около причината за свадата. „Той си седеше и пиеше,  дори не разбра, че Макгрегър е в бара. Макгрегър започна да предлага уискито на всички, а моят приятел му каза, че не пие уиски. Конър настоя, а след като му бе отказано втори път, удари приятеля ми”, разказа очевидецът.

„Сега приятелят ми се чувства ужасно от цялата случка и не излиза от дома си с дни. Все пак той не очаква нито извинение, нито пари. Той просто иска справедливост”, завърши свидетелят на спора.

По-рано „Сън” разкри, че ММА боецът и зрелият мъж са имали тайна среща в такси минути след инцидента.