Звездата на UFC Хабиб Нурмагомедов смята, че съперничеството му с Конър Макгрегър никога няма да приключи. Въпреки това, боецът заяви, че не се интересува от реванш срещу ирландеца.

„Съревнованието ни никога няма да приключи. Никога. Дори ако се засечем някъде на улицата, ще се сбием, 100 процента! Няма значение, че някой ще отиде в затвора. Не се страхувам от това. Той ще отиде в болницата, а аз в полицията. Това е.”

„Първо трябва да се завърне, да направи серия от 10 поредни победи и тогава може и да се срещнем отново”, заяви световният шампион в лека категория.

„Сега хората си мислят: „О, той говори така, но ако му предложат милиони долари, ще се съгласи веднага.” Не. Нека се бори. Да се завърне в октагона и да се докаже.”

„Няма нужда Дана Уайт да ми звъни. Чувам се с него, той е добър човек, но нека не ме убеждава за подобен мач. Искам да се бия срещу личности – срещу Дъстин Порие, Тони Фъргюсън, Джордж Сейнт Пиер. Не искам да се бия срещу човек, който никога не печели”, завърши Хабиб.