Руски боксьор уби човек на улицата само с един удар. Бой с участието на руския боксьор Михаил Старцев, световната шампионка по кикбокс Лилия Ворогушина и мъж с бастун избухна в Барнаул Русия.

Очевидци потвърждават, че Старцев и Ворогушина започнали да бият инвалида с бастун, за когато е решил да се застъпи 40-годишният Павел Рохлов. Той е ударил кикбоксьорката, след което Старцев му е нанесъл мощен удар в лицето. Рохлов е паднал и ударил главата си в асфалта, след което е починал на място.

Старцев вече е задържан. Той е заподозрян, че умишлено е причинил тежки телесни повреди, което е довело до смърт по непредпазливост. Екипът на спешна помощ само е констатирал смъртта му при пристигането си.

Боксьорът е с повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост, докато Ворогушина е била освободена от полицията. Шампионката, която е приятелка на Старцев, твърди, че съпругата на жертвата е била пияна е опитала да прегази останалите с кола.


38-годишният Старцев е участвал в много шампионати на Русия по бокс. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.