Четвъртата Гала вечер от поредицата професионални боксови вечери "Professional Boxing Challenge" (PBC) е първото професионално боксово събитие в България за тази година. Гала вечерта ще се проведе на 28 февруари 2020г. в столичната спортна зала "Сиконко", а организатор на събитието е "Про Бокс Промоушънс".

Бойната вечер ще започне от 19:30 ч. с подгряващи демонстративни боксови срещи, а в 20:00 ч. на професионалния ринг ще се качат първите боксьори от основната файт карта. 

Сред участниците е един от най-изявените български професионални бойци - Йосиф Панов, по-известен като "Пепелянката". Името на настоящият носител на титлата "Шампион на България" при професионалистите изгрява още при аматьорите, където плевечнанинът има извоювани редица шампионски титли. 

На ринга в категория лека-тежка феновете ще видят и 33-годишния Григор Саруханян, както и надеждата в полусредна категория Борислав Велев.

Професионалните боксови срещи ще се проведат по правилата на WBC (World Boxing Council) и EBU (European Boxing Union), като за спазването им ще следи Български Професионален Боксов Съюз/Bulgarian Professional Boxing Union (BPBU). Всички любители на бокса могат да закупят билети от мрежата на "Ивентим".