Легендарният промоутър Боб Аръм продължава със заканите преди предстоящия мач на клиента му Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа за световната титла в IBF. Двете страни в момента договарят условията по мача и в началото на 2020 г. трябва да има яснота около провеждането му. 

88-годишният Аръм наскоро обяви, че вярва в Кобрата и според него той може да нокаутира британеца. Сега стигна и по-далеч, като е на мнение, че не просто българинът може да се справи с тази задача, но и ще приключи завинаги кариерата на британеца след срещата им. 

"Нека ви издам една малка тайна. Ако искате се съгласявайте, ако искате - недейте. Но по това време догодина - средата на декември 2020 г. - Антъни Джошуа вече няма да е топбоксьор и с кариерата му ще е приключено. И съм категоричен в това."

"Защото имам едно момче в агенцията си - Кубрат Пулев, което ще го просне по зад*ик и ще го нокаутира безцеремонно в следващата им среща. Всички знаят, че следващият съперник на Джошуа ще е именно той и след това ще свърши за бокса", заяви Аръм пред TalkSport.