Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа гледа твърде напред в бъдещето, обсъждайки евентуален обединяващ двубой с шампиона на WBC - Тайсън Фюри. Родният боксьор ще се изправи срещу AJ през декември, след като битката им бе отложена от първоначалната дата през юни заради пандемията от коронавирус. 

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг още през 2017 година, но тогава българинът се оттегли заради контузия и битката не се състоя. 

"Спрях да тренирам, защото бях контузен. Той не ми повярва, беше малко арогантен. Даже каза, че ако е на мое място, щял да се бие с контузия, но не е толкова лесно. Господ показа, че не е добре да говориш много и затова той получи контузия в крака си. Чаках търпеливо и когато той е готов и здрав, да можем да се бием," сподели Пулев.

Кобрата, който има общи мениджъри с Фюри, очаква да се бие срещу него следващата година. Родният боксьор заяви, че битка между Джошуа и Фюри няма да има, защото Джошуа няма да стигне до нея.

"Много арогантно е и това, че постоянно говори за Фюри. Сякаш изобщо не зачита нашия двубой, както беше и с Руиз. Животът му показа, че това не е хубаво. Затова сега  ще поеме втория си нокаут. Ще покажа не него и на целия свят. Аз съм следващия съперник за Фюри, защото Джошуа ще загуби. Той си мисли, че не съм голяма заплаха, но ще му покажа доста нови неща", закани се Кобрата. 

"Не ме интересува къде ще се бием - за мен е важно да победя. Няма значение дали ще е на лодка, на стадион, в Европа или САЩ или Саудитска Арабия. Това ще бъде победа и за моята родина, тъй като България никога не е имала световен шампион в тежката категория. Това няма да е само за мен, но за всички мои сънародници и искам да ги направя щастливи", завърши Кубрат. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.