Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, сравни Кубрат Пулев с Анди Руис. Повод за това станаха критиките в британските медии, че Джошуа ще се бие със слаб боксьор и цената от почти 15 паунда за платено гледане по телевизията е твърде висока. Сумата за първия мач на Ей Джей срещу Анди Руис бе абсолютно същата. 

“Вижте какво, ситуацията с Пулев е същата, както при Анди Руис. Когато обявихме първия мач с Руис, аз бях тотално малтретиран от всички, които казваха, че този бой не си струва. А Анди взе, че нокаутира Джошуа", заяви Хърн. 

"Сега ви уверявам, че Кубрат Пулев е на нивото на Анди Руис, а дори може да се каже, че е по-комплексен боксьор. Вместо да се бият пред 70 000 зрители на стадиона на Тотнъм, Джошуа и Пулен ще излязат пред минимален брой зрителите или въобще няма да има публика. Губим много пари и възможностите ни са ограничени. Затова решихме да запазим висока цената на платеното телевизионно излъчване."

"Джошуа е най-голямото име в тежка категория и си заслужава парите. Мачът между Джервонта Дейвис и Лео Санта Крус струваше 74,99 долара, това как ви се струва? Според мен зрителите няма да искат да пропуснат здрава битка като Джошуа - Пулев”, заяви Еди Хърн, цитиран от “Мач телеграф”. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.