Тайсън Фюри победи Дерек Чисора и запази титлата си в WBC. Двубоят продължи десет рунда, а след края на срещата Тайсън Фюри показа обичания си нрав и започна да засипва с обиди Олександър Усик, който беше край ринга. Украинецът излезе лице в лице с Циганския крал, но запази мълчание. 

Циганския крал започна да крещи: "Къде е този заек?(визирайки Усик) Ти си следващият. Ще си го получиш. Аз не съм културист. глупако, ще ти избия зъбите. Ти, грозен малък човек. Нека да го направим. Може да се смеете, но аз ще сложа край на нещата още сега"

Gulliver/GettyImages
23 снимки

Усик излезе на ринга очи в очи с Фюри, но остана спокоен и отговори само със смях. След това Фюри се насочи към друг боскьор, който беше край ринга - Джо Джойс: „Нека го направим, аз и ти на Уембли, ако този заек не иска да се бие с мен".

"Вече минах през един украинец - Кличко, сега ще приключа и теб. Какво ще направиш? Какво? Нищо", завърши с подмятания Циганския крал. 

Накрая все пак и тримата се поздравиха, а микрофона взе Дерек Чисора, който благодари на всички, включително и на Тайсън Фюри за този страхотен двубой.