Тайсън Фюри е на по-малко от седмица от втората си поява в Лас Вегас за 2019 година и продължава да привлича погледите със своите изявления. На 14 септември "Циганския крал" ще се изправи срещу непобедения Ото Валин. 

Ако Фюри спечели, той ще очаква с нетърпение планирания реванш с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, който ще се проведе през февруари 2020 г. 

Поради тази причина Фюри ще следи с интерес двубоя на Уайлдър срещу Луис Ортис през ноември. От друга страна, американецът заяви, че въобще не се интересува от реванша между Антъни Джошуа и световния шампион на IBF, IBO, WBA и WBO Анди Руис, който предстои през декември в Саудитска Арабия.

"Въобще не ми пука. Не се интересувам, дори няма да го гледам. Ще бъда зает на 7 декември. Нямам интерес да гледам тази битка, защото не се интересувам от тези ш*баняци. Ни най-малко", заяви Фюри пред CBS Sports.

Тайсън Фюри заяви, че не се притеснява и от Александър Усик, който предстои да дебютира в тежка категория следващия месец срещу непобедения Тайрон Спонг.

"Ако трябва да съм честен, не мисля много за Усик. Не е в съзнанието ми. Никога. Не е някой, за когото бих предпочел да мисля", каза Фюри. "Вероятно бих могъл да го победя с една ръка, вързана зад гърба ми. Дори ще ви позволя да изберете с коя искате да се бия, лявата или дясната. Така или иначе ще е свършено с него", каза "Циганския крал". 

"Честно казано, не знам за какво да говоря. Всъщност, наистина ми писна от боксовата сцена. Писна ми от този бокс. Анди Руис, Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа, Александър Усик и т.н. По дяволите, списъкът продължава и продължава. И ще има още десет, които мтого скоро ще излязат от дупките си. Толкова много са и всичките са отрепки, които ще си го получат", завърши Фюри.