Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа не е заинтересуван от тренировъчна помощ предложена от Тайсън Фюри. Ей Джей се готви за реванша срещу Олександър Усик на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия. Украинецът вече веднъж победи Джошуа и държи титлите на IBF, WBA и WBO.

Фюри вярва, че без правилната нагласа, Джошуа няма шанс и в реванша. Усик има 19 победи от 19 мача в кариерата си, от които 13 с нокаут. Британецът вече смени треньора си и сега работи с Роберт Гарсия.

Фюри, който държи титлата на WBC, не е безкористен в желанието си да помогне. Циганският цар се надява на сблъсък с Джошуа, който да му донесе много пари, ако Ей Джей победи на 20 август. Ако Джошуа загуби отново от Усик, шансовете кариерата му при големите да оцеле са малки.

„Дали има нещо, което мога да науча от Фюри? Честно казано, не. Наистина“, обяви Джошуа пред вестник „Мирър“. „За човек, който се отказа, той трябва да ходи да почива, да пие бира, да отпуска и да помага на хората, които имат нужда от помощ. Не разбирам за какво ми говори?“, допълни Ей Джей.

„Той е интересен характер, но не бих приел помощта му. Аз съм направил моите неща, той – неговите. Успех с това, с което се занимава“, завърши британецът.