22-годишният полузащитник на Спартак Варна Милен Николов, играл три полусезона под ръководството на Енгибар Енгибаров, се раздели с мъжкия отбор по взаимно съгласие. Играещият като вътрешен халф и централен защитник Николов ще продължи да бъде част от треньорския щаб на ДЮШ Спартак Варна, където води деца, родени през 2011 и 2012 г.

"Щастлив и горд съм с това, че дадох своя принос за достигането на Спартак Варна до 1/16-финал за Купата на България и за влизането на тима в Трета лига. Имаме известни разминавания във вижданията с новия старши треньор Диян Божилов."

"На този етап е по-добре пътищата за мен и мъжкия отбор да се разделят. Благодарен съм на всички хора, които ме подкрепяха и оцениха адекватно по време на престоя ми в отбора. Пожелавам здраве на момчетата и успешен сезон."

"Нека тимът успее по-скоро да се върне там, където му е мястото, а именно в Първа Лига. Имам няколко предложения, но на този етап не съм взел решение къде и дали ще продължа кариерата си като футболист", каза Николов.