Стойчо Стоев коментира новото предизвикателство в своята кариера - Арда Кърджали. Наставникът потегли с успех начело на втородивизионния тим с 3:0 срещу Локомотив Горна Оряховица.

"Ще ни трябва време, но хубавото е, че отборът иска да се подобрява. Независимо в кое ниво играеш, когато си в серия от негативни резултати, е нормално да изпитваш несигурност в себе си", започна наставникът.

"Не съм си представял, че ще поема отбор от Втора лига, но проектът ми хареса. Всеки има амбиции да влезе в Първа лига, но тук има проект за развитие в бъдещето. Това ми хареса в преговорите и затова приех."

"Финансовите условия може да се леко завишени спрямо другите отбори, но в никакъв случай не са толкова фрапиращи", добави той. Футболистите ги привлича проектът и да са част от нещо ново. Ако има възможност да привлечем класен футболист, който да ни помогне, ще действаме."

"Засега обаче това са футболистите ни. Не съм бил в началото на проекта в Лудогорец, но се тръгва по същия начин. От един малък град, инвестира се в база, а след това в помощни терени. Мисли се не от ден за ден. Надявам се този проект да се развие и да е подобен като този на Лудогорец", завърши Стоев.