Треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков остана доволен след победата с 3:2 при гостуването на състава на Локомотив Горна Оряховица в мач от шестия кръг на Втора лига. Наставникът на „червените“ коментира и кои според него ще са основните конкуренти на неговия състав за промоция в efbet Лига.

„Да отдадем заслуженото на противниците, играха с голямо желание. Очаквахме това, но и теренът доста поизравни играта. Имаше доста единоборства, които имаха различен изход и играта се понакъса, което беше добре за домакините, но се радвам, че спечелихме мача“, започна специалистът.

„При всички положения играта не се получи за нас. Играхме директно днес, централните защитници на противника имаха ръстов превес срещу Андон Гущеров, но се радвам, че второто полувреме се адаптирахме към условията и обърнахме мача“.

„Ние играем честен футбол, не влизаме в договорки и игрички. Това, което покаже остава и върху таблото с резултата. Конкуренцията във Втора лига не е за подценяване обаче. Рано е да се каже кои ще са основните конкуренти. Отборите на Септември, Нефтохимик, Хебър, Литекс и Монтана всички имат своите шансове. Очакват ни доста интересни мачове и мисля, че интригата ще се запази за дълго време“, завърши Петко Петков.