Полузащитникът от втория отбор на Лудогорец Славчо Шоколаров се отнесе джентълменски към съперниците от ЦСКА-София след победата с 3:2 в 14-ия кръг на Втора лига. Халфът заяви, че „червените“ са затруднили разградчани след почивката заради двата гола и стремежа да играят футбол.

Шоколаров, който премина в Лудогорец преди старта на кампанията, сподели и че се чувства готов да играе в първия отбор на шампионите, но това е решение, което трябва да вземат треньорите.

„Драматична победа, постигнахме я с много характер. Поздравявам момчетата от ЦСКА, те дойдоха, за да играят футбол. Не бих казал, че ни изненадаха, но през второто полувреме ни затрудниха с тези два гола. Хубавото е, че показахме дух и обърнахме мача“, коментира Шоколаров.

„Може би това отпускане е някаква наша слабос. Допускаме грешки в първите 5-10 минути от второто полувреме. Трябва да поработим върху това.“

„Предстоят ни нелеки мачове, отиваме срещу Септември, който е един от силните отбори във Втора лига през този сезон. Ако покажем играта от днес, ще се поздравим с успех. Трябва да играем всички заедно като отбор. Тук има много талантливи момчета.“

„Чувствам се готов за първия отбор, но треньорите решават. Трябва много работа, за да се стигне дотам“, завърши Шоколаров.