Един от асовете на Левски Карлово даде своето мнение след загубата с 2:3 от Локомотив София. Той изрази увереност в способностите на своя отбор и сподели интересни подробности около своята кариера.

"Получи се добър мач, с доста голове. Най-важното беше да зарадваме хората, които бяха дошли да напълнят трибуните. Отдавна е нямало отбор от региона в Б група", заяви Атанасов.

"Целта ни е да играем резултатен футбол. Съжалявам, че Локо София вкара 3, ние 2. Мисля, че пропуските ни са в защита, всички го видяха. Но все пак сме окоплектован отбор от една седмица и се надявам с времето да оправим грешките."

Относно последните години в кариерата си, Атанасов сподели:

"Бях в Гърция, там доста добре изкарах 1-2 години, след това се прибрах в България и дори се бях отказал почти. Не виждах смисъл да играя в България, започнах си собствен бизнес. Получих предложение от Краси Манолов за Б група и реших да се завърна. Иначе поддържах форма със Спартак Пловдив във В група последните 6 месеца."

"За цели не сме говорили, за нас е най-важно да играем офанзивен, атрактивен футбол. Имаме качествени футболисти, ще вкарваме голове, надявам се да изчистим грешките в защита и ще се получат нещата."

"Увериха ни от ръководството, че до Нова година ще можем да играем отново в Карлово. Някакви много малки пропуски са, за нас не е важното къде играем, важно е да радваме хората. Да, ако играем в Карлово със сигурност ще има повече хора. Живот и здраве и това ще стане."

"Отдавна е нямало футбол в този град и в този регион. Оттук нататък все повече хора ще идват да ни гледат. Надявам се да победим следващия домакински мач. Казах и на момчетата в съблекалнята, нивата е дълга, нямаме място за охкане. Играем мъжко, окомплектоваме се и така."

На въпрос колко гола ще вкара през сезона, нападателят сподели:

"Труден въпрос. Аз също не се чувствам готов на 100%, живот и здраве, не знам. Ще играя всеки мач, няма значение кой вкарва, важното е отборът да играе добре и да побеждаваме."