Наставникът на Миньор Перник Христо Янев използва профила си в Twitter, за да изрази възхищението си от представянето на „чуковете” срещу Септември София.  Както е известно, двата отбора стартираха мача в Перник помежду си в кошмарни метеорологични условия и съдиите прецениха да отложат срещата след първото полувреме. Дотогава „чуковете” водеха с 1:0.

Попадението бе дело на Божидар Васев, който с уникално изпълнение матира стража на столичани Николай Банков с удар от много далечна дистанция. Топката придоби страхотен летеж след шута с левия крак на Васев и направи безпомощен излезлия напред вратар на Септември.

Авторитетното футболно издание 433 дори сподели публикация за попадението в своята страница с подзаглавие: „Но може ли да го направи в…” в комбинация с дъждовна емотикона.

Лично Янев 'ретуитна' публикацията на 433, пишейки в своя профил. „Без коментар. Изключително горд съм от това уникално представяне. Моят отбор, Миньор Перник. Чудесна работа, момчета. Невероятен и уникален момент. Уау”, бе коментарът на последния треньор, донесъл трофей в историята на българския гранд ЦСКА.