ЦСКА 1948 и Локомотив София закриват първия кръг във Втора лига този понеделник (22 юли) от 18,30 ч. на стадион „Васил Левски“. Интересното е, че двата столични отбора се срещнаха в последния кръг на миналия шампионат, като армейците победиха 3:1.
 
Съперниците се подновиха селекционно през лятото, но условията на Националния стадион остават непроменени сравнение с миналото първенство.
 
Цените на билетите са 10, 20 и 50 лева. Гостите от „Надежда“ ще влизат през вход 3 на сектор „Б“ (първият до „А“) при цена от 10 лева. Привържениците на Локо могат да ги закупят на касите, пред самия вход и от Eventim.bg.
 
Остават непроменени цените за ученици (2,50 лева) и за пенсионери (3,50 лева). Билетите важат само за секторите с цени 10 лева.
 
Притежателите на абонаментни карти ще могат да ги получат в деня на мача от феншопа пред стадиона, като ще пуснем допълнително най-подобна информация по темата. За тези фенове са предвидени специални изненади, такива ще има и на самия стадион. Нека обаче ги запазим в тайна. Интересът към столичното дерби расте в всеки изминал час.
 
„Пожелаваме и вярваме, че дербито ще се превърне в истински празник”, написаха от клуба.