Стартира продажбата на билети за предстоящото дерби между Арда Кърджали и Царско село, а феновете на домакините ги чакат приятни изненади. Срещата от 12-и кръг на Втора лига ще се състои на 28 октомври (неделя) на "Арена Арда" от 12,30 часа.

Днес, 26 октомври, от 11:30 до 19:00 часа касите пред стадиона ще бъдат отворени за феновете. На следващия ден, в събота, билети ще могат да се закупят от 10:00 до 17:00 часа, а в деня на срещата - от 09:00 часа до края на първото полувреме.

Арда се стреми да намали разликата във временното класиране, за това от ръководството на клуба вярват в мощната подкрепа на феновете.

Всички зрители, закупили билет за дербито ще участват в томбола, организирана от ръководството на клуба.

В почивката на футболната среща ще бъдат изтеглени имената на зрителите, които ще спечелят специални награди. Печелившите ще бъдат определени чрез единен идентификационен номер, който се намира на гърба на билета. Един от феновете на Арда ще си тръгне със смарт телефон, а друг ще спечели спортна екипировка.

За участие в томболата по време на срещата между Арда-Царско село е необходимо билетите да се съхраняват до края на мача.