Днес в ресторант "Спортна среща" на Национален стадион „Васил Левски“ Асоциацията на българските футболисти награди най-добрите млади играчи от проведените през 2015 г. детски футболни турнири, част от програмата "Децата и Футболът".

На церемонията присъстваха президентът на АБФ Дончо Донев, както и други бележити имена от родния футбол, сред които Даниел Боримиров, Тодор Янчев, Дончо Донев както и легендата Димитър Пенев.

"Видяхме толкова млади футболистчета от цялата страна надявам се, че техните треньори, техните клубове, а най-вече родителите знаят, че тези млади момчета е трудно да се контролират и да се издържат. Обичта към футбола, видяхме и усмивките по лицата им  с тези награди, а и от ваша страна да имат такива скъпи спомени", заяви футболната треньорска легенда Димитър Пенев.

"Желая им успех, искам да поздравя организаторите, всеки един от нас се радваше, постоянството е трудно, тези години са много трудни по техните лица, базите не са нивото на което трябва да бъдат. Трябва да бъдат други бази, минали и са и през трудни бази, но техните глезенчета и сухожилия много лесно могат да бъдат повредени, трябва условията да са по-добри. Желая им успех. Поздравих момчето от Хасково, тъй като моята треньорска кариера започна от Димитровград", заяви Пенев.

Той не пожела да коментира темата ЦСКА като заяви само:
"Темата ЦСКА я заключваме".