Наставникът на Ботев Ихтиман Валери Свиленов сподели очакванията си мача с ЦСКА, който е част от 4-ия кръг на Югозападната В група. Ботев е в дъното на таблицата за класиране, след като в първите 3 кръга не спечели точка.
 
Той се похвали с две нови попълнения, които да вдигнат класата на тима.
 
"Очаквам труден мач, но ние ще излезем да се надиграваме с ЦСКА. Не ни е страх, независимо от класата на съперника. С оглед на това, което показаха "армейците" срещу Септември съм оптимист, ще играем за победа, но ще видим какво ще се получи в двубоя", заяви Свиленов.
 
"Стефан Лачов, който е основен футболист е наказан, но в тима привлякохме две нови имена - Васил Велев и Пепи Петров, които се надявам да вдигнат класата на тима. Ще разчитам на тях още в неделя", допълни наставникът на Ботев.
 
"Досега играем добре в първенството, но ни гони малшанс, в първия двубой ни отмениха гол, в следващите два повеждахме, но допуснахме да бъдем обърнати в резултата. Липсата на точки няма да ни се отрази и не се притеснявам", продължи 30-годишният треньор.
 
Двата тима може да изиграят два двубоя един срещу друг в рамките на десетина дни, тъй като Ботев ще играе в турнира за Купата на България с победителя от двубоя Сарая - ЦСКА за определянето на тима, който ще се класира за същинския първи кръг в този турнир.
 
"И в двата предстоящи двубоя ще играем открито, няма да се затваряме, оптимист съм", завърши с нотка оптимизъм наставникът на Ботев Ихтиман.
 
Срещата от 4-ия кръг на Югозападната В група между Ботев и ЦСКА ще се играе на 30 август (неделя) от 15:30 часа и ще може да я проследите на Gong.bg, както и в ефира на Дарик радио.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!