Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев похвали футболистите за постоянните изяви през есенния полусезон в югозападната В група.

ЦСКА победи Миньор Перник с 3:0 и е начело в класирането с пълен актив от точки.

"Представихме се на много добро ниво, видяхме някои момчета как се развиват буквално с дни и със седмици. Това ни беше идеята - да работим с тези момчета, за да ги развиваме. Оттук нататък трябва да продължаваме, обаче да бъдем и здраво стъпили на земята, защото все още нищо не сме постигнали", каза Янев.

"В интерес на истината, очаквах, че отборът ще играе добре, очаквах, че отборът ще постига победи, ако бъдем мобилизирани. Момчетата бяха страхотни във всички тези мачове, които изиграхме", каза още Христо Янев след мача в Перник.

Той не пожела да говори за плановете за бъдещето на клуба.

"Тук съм да коментирам мача, който изиграхме преди малко. Готвим се следващия на 10-и със Созопол. Оттам нататък всичко по реда на нещата. Относно селекцията - имаме още един важен мач за нашия отбор, след това ще направим равносметка и ще потърсим футболисти, с които да вдигнем нивото", коментира Янев.

Треньорът на "червените" упрекна перничани за грубите нарушения на моменти и заяви: 

"В интерес на истината не ми стана приятно да виждам как малтретират футболистите ми. Имаше 2-3 доста брутални влизания, но това е нормално за един отбор, който се бори да постигне някакъв добър резултат и да се противопостави по най-добрия начин срещу най-добрия отбор в групата. Видя се, че след това отборът стъпи здраво в мача и нещата се случиха така, както ние ги очаквахме." /БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS