Започва ремонтът на Сектор "В" на стадиона в Разград

Публикувана в 20:50 на 26 февруари 2017 2405 0
Лудогорец Арена<strong> източник: ludogorets.com</strong>

Лудогорец Арена източник: ludogorets.com

Изграждането на нов Сектор „В“ на стадион „Лудогорц Арена“ в Разград ще започне в първите дни на новата седмица. Всичко за ремонтните дейности е готово и се очаква строителните екипи да започнат работа първо със събарянето на част от сектора. Пред трибуната вече са монтирани метални пилони, които ще послужат за изграждане на предпазна ограда, която да позволи строителните дейности да не пречат същевременно на стадиона да се играят мачове. 

Прокетът за нов сектор предвижда да бъдат запазени първите три реда от сега съществуващото съоръжение, защото под тях се намират и комуникационните канали. Новият сектор ще има визията на трибуна „Моци“, но под седалките ще има обособен паркинг. 

Очакванията са новата трибуна на Сектор „В“ да бъде завършена до средата на годината. След пълното обновяване на стадиона, с което клуба се ангажира, спечелвайки процедурата за отдаване на концесия на „Лудогорец Арена“, съоръжениетп трябва да има капацитет от около 12 500 седящи места.

Коментирай

Лудогорец
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • grozdanov78 grozdanov78
  Здравейте, след като Левски смачка ЦСКА в дербито, а Лудогорец се мъчи и не може да би отбор като Нефтохимик и като се има предвид, че ако не бъркам Лудогорец тази година не са вкарвали нито един гол в официалните мачове през първото полувреме, очертава ли се Левски да изпревари Лудогорец за титлата и да стане шампион?
  Здравей, Грозданов. Левски няма как да стане шампион, поне и с тези ваши доводи.
 • Fratla Fratla
  Г-н Табаков, наскоро бяхте отговорили за форума, че: "Форумът си е ваша територия. Ние нито слагаме, нито назначаваме модератори. Това си е ваша работа да си ги избирате и предлагате."
  Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори. Подкрепете правото ни на самоуправление! Благодаря!
  Това, което мога да направя единствено, е да публикувам тук това ваше желание, за да е видно. Не взимам обаче отношение.
Виж всички