Спас Русев се връща в Левски?

Публикувана в 15:20 на 26 февруари 2017 17808 0

Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова промени хода на очакванията в клуба след оттеглянето на собственика Спас Русев. По време на изложба на рисунки на дечица на тема "Левски" тя даде да се разбере, че очаква Спас Русев да се върне в клуба и просто е поискал нещо като вот на доверие.

"Футболистите и феновете и цялото ръководството на Левски доказаха на г-н Русев, че Левски е един голям клуб. Мися, че той не е загубил вярата си в Левски. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас. Той също се опитва да обедини всички. Ако повярваме и ние, това ще стане."

"Искрено вярвам, че той ще се върне. Аз говоря непрестанно с г-н Русев и мога да убедя всички, че той не е престанал нито за миг да се вълнува от Левски."

"Дали ще има глоби в Левски след двата негативни резултата? Аз съм юрист и съгласно трудовото законодателство в България, никой няма право да бъде наказван финансово. Разликата между Левски и останалите клубове у нас е в това, че ние спазваме закона."

"Решението за акциите на г-н Русев, както и за тези на г-н Боримиров, това е лично решение, на кого да джиросат акциите. Не мога да се меся в това, не е моя работа. Смятам, както ви казах, че г-н Русев не се е отказал и за миг от Левски. Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат Левски. Вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата структура е Левски и че всички, които обичат Левски, не са го изоставили."

"Ако привържениците и собствениците имат ясна идея какво да правят и хората повярват в това и лека-полека съмненията, които посяха всички големи левскари, се разсеят, хората ще се завърнат на стадиона."

"След като постоянно бяхме заливани с въпроси, че в клуба стават нередни неща, най-правилната постъпка беше да отворим вратите и да се види всичко. Опитахме се поне."

"Прозрачността има граници. Ние сме акционерно и търговско дружество, не можем да разкриваме детайли, ако постоянно разкриваме подробности в пресата- Хората трябва да повярват, че искаме да изградим нов модел на работа."

"Не сме сменили името на стадиона. добавили сме името на основния спонсор към името Георги Аспарухов. Няма как да се казва по друг начин. Това е мястото на Гунди и никой не го забравил", сподели Диана Иванова.

Коментирай

Свързани материали

 • Спас Русев: Ще прехвърля акциите на някого с визия за Левски Спас Русев: Ще прехвърля акциите на някого с визия за Левски
 • vesti.bg vesti.bg
Левски Спас Русев
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • mario_filipov mario_filipov
  1.Здравейте,според вас ще успее ли Лудогорец да задържи нивото си и през следващият сезон ?
  2.Според вас Лудогорец нуждае ли се от нови попълнения , и ако да - на кой постове ?
  3.Според мен шансовете на Лудогорец да влезнат в групите на ШЛ са 70-30,тъй като ако Славия Прага стане шампион на Чехия сега , орлите ще са поставени в плейофите. А пък съперниците в 3-ти кръг и непоставените в плейофите са напълно преодолими за Лудогорец.Ще се радвам да чуя и вашето мнение :)
  Лудогорец ще вземе, ако продаде. В защитата по-скоро виждам нужда от попълнения. Лудогорец има нелоши шансове да влезе в групите на ШЛ отново.
 • andro6419 andro6419
  Един ден преди дербито Левски Лудогорец Коефициента за победа на госта беше 2,5 , а 1 час преди мача падна до 1,75 каква според Вас е причината ?
  Повече хора са заложили за победа на госта, напълно логична и случила се впоследствие. Не виждам някакви завери тук.
Виж всички