Сериозни наказания за Гонзо и Ераносян, ЦСКА с глоба за скандалите след Ботев

Старши треньорите на Черно море Георги Иванов - Гонзо и на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян бяха наказани с лишаване от правото да ръководят отборите си от резервната скамейка за по три мача всеки и с глоби в размер на 2000 лева заради невъздържаното им поведение спрямо съдиите.

Двамата обаче са си стиснали ръцете с потърпевшите от тях рефери и са се обединили около мнението, че съдии и треньори са от една и съща страна на футболния процес и трябва заедно да правят продукта по-привлекателен за зрителите, обясни заместник председателят на ДК Георги Камишев.

ЦСКА получава наказание от 4000 лева глоба заради нерегламентирано навлизане на служебни лица на терена по време и след мача с Ботев Пловдив, завършил 0:0 на стадион Българска армия. /БТА

Разправии със съдията и напрежение след ЦСКА - Ботев

Куп глоби за Левски и ЦСКА след дербито, нова опасност за "сините"

Подробности за решенията, касаещи Георги Иванов, Едуард Ераносян и ЦСКА:

След разглеждане на представените писмени и устни доказателства и изгледани видеозаписи, на основание чл.34, ал.1, т.4 и във връзка с чл. 16, ал.2 от ДП /2016/2017/ – ДК наказва  Георги Иванов – треньор на Черно море със забрана за изпълняване на функции от името на отбора за 3 срещи и с глоба в размер на 2000 лева.

След разглеждане на представените писмени и устни доказателства и изгледани видеозаписи, за нарушения на ръководители, служители и служебни лица, на основание чл.36, ал.1, т.1, б.А, предложение 2 ДК наказва ЦСКА с имуществена санкция в размер на 4000 лева.

След разглеждане на представените писмени и устни доказателства и изгледани видеозаписи, на основание чл.34, ал.1, т.4 и във връзка с чл. 16, ал.2 от ДП /2016/2017/ – ДК наказва Едуарт Ераносян – треньор на Локомотив Пловдив със забрана за изпълняване на функции от името на отбора за 3 срещи и с глоба в размер на 2000 лева.

Свързани материали

  • Куп глоби за Левски и ЦСКА след дербито, нова опасност за Куп глоби за Левски и ЦСКА след дербито, нова опасност за "сините"
  • Ераносян до Гонзо в чистилището на БФС Ераносян до Гонзо в чистилището на БФС
  • Разправии със съдията и напрежение след ЦСКА - Ботев Разправии със съдията и напрежение след ЦСКА - Ботев
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Едуард Ераносян Георги Иванов - Гонзо ЦСКА

Първа лига